Het CHIO Rotterdam gaat in 2021 door

mei 17, 2021

Van 1 t/m 4 juli 2021 staat het Kralingsebos weer in het teken van het CHIO Rotterdam. Het wordt een andere editie dan anders, maar zeker een editie waar de sport geweldig beloofd te worden. Met het CHIO Rotterdam als laatste halte voor de Olympische Spelen en in een tijd waarin de ruiters en paarden letterlijk staan te trappelen om de ring in te mogen. Ze hebben tot nu nauwelijks grote wedstrijden kunnen rijden. De sport wordt in ieder geval online aangeboden, vooral ook omdat de mogelijkheden voor publiek nu zo beperkt zijn. Ook al is er nu weer zicht op versoepelingen, het is nog altijd een grote zoektocht om te kijken wat kan en wat niet kan. De CHIO organisatie gaat kijken wat ze binnen wat kan en mag kan doen om toch trouwe CHIO relaties, vrijwilligers en de leden van de Rotterdamsche Manège van het evenement kunnen laten genieten.

Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam
Postbus 8015
3009 AA Rotterdam
© 2023 RSP
Neem direct contact op ➔