Innovatieve hippische campus in Schipluiden

feb 19, 2021

Equestrum gaat, in samenwerking met Lentiz onderwijsgroep en zorginstelling ASVZ, een innovatieve business driven campus realiseren aan de Ommedijk 3 in Schipluiden/Den Hoorn. Deze circulaire campus biedt een platform voor onderwijs, zorg en het bedrijfsleven en moet medio 2022 helemaal gereed zijn.

Eén van de belangrijkste doelstellingen van Equestrum voor de komende 2 jaar is het realiseren van deze hippische campus. Het wordt een broedkamer voor innovaties, crossovers, passende opleidingen en onderzoek. De campus kent vijf pijlers waarlangs de paardensport verder wordt ontwikkeld: Educatie, Research, Business, Health & Care en Sport.

RSP is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de pijler business. En zo heeft elke pijler een hoofdpartner. Deze partners geven gezamenlijk de Equestrum campus vorm. Er lopen al diverse activiteiten binnen de pijlers en deze komen uiteindelijk allemaal op de campus samen.

Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam
Postbus 8015
3009 AA Rotterdam
© 2023 RSP
Neem direct contact op ➔