CHIO Rotterdam van 1 t/m 4 juli 2021

apr 7, 2021

Het CHIO Rotterdam wordt verplaatst naar 1 t/m 4 juli 2021 met officiële instemming van FEI, KNHS en de Gemeente Rotterdam.

“Met deze goedkeuring is de kans dat het CHIO Rotterdam dit jaar door kan gaan aanmerkelijk groter geworden, alhoewel we nog steeds met alle scenario’s rekening houden,” zegt Ron Voskuilen, algemeen directeur van het CHIO Rotterdam. “Omdat we de kans op een compleet CHIO Rotterdam inclusief publiek en Stroodorp vrij klein achten, zijn we op de achtergrond voorbereidingen aan het treffen om het evenement live te kunnen uitzenden via TV en online kanalen, zodat het publiek niets van de paardensport in het Kralingse bos hoeft te missen.”  Ook de ruiters hebben enthousiast gereageerd omdat het CHIO Rotterdam met deze nieuwe datum een belangrijk meetmoment is voor de Olympische Spelen in Tokio.

Kralingseweg 120
3062 CG Rotterdam
Postbus 8015
3009 AA Rotterdam
© 2023 RSP
Neem direct contact op ➔