slider_KZ1Y6841
HomepageslideshowOranjesupporter
slider_EwoudBoom921
HomepageslideshowErasmusbrug
Homepageslideshowsponsoring
Homepageslideshowdetailpaard
Homepageslideshowgroepsfoto
slider_DSC_150
slider_JP-IMG_1676-DoronKuiperssfeermetwoordRotterdamopachtergrond
slider_DSC_0054_zw
slider_EwoudBoom91
slider_BJS_1086_DoronKuipersCharleyNED
Publiek-61014216-slider
GSS_8322-slider
Maaspoort-61014057-slider
TopSporthal-60603106-slider
agrofoodbyrabo-4119-slider
OplopenMaura-slider
Publiek1-slider
Nederland-60729002-slider
GSS_8051-slider
GSS_6602-slider

FULL-SERVICE BUREAU

Full-service

RSP is een full-service sportmarketingbureau. Sinds 2004 organiseren en begeleiden wij talloze sportevenementen van naam en faam. Daarnaast zijn wij specialist in sponsorwerving en –begeleiding, (bid)presentaties, het activeren van sponsorrelaties en het creëren van partnerships onder deelnemende bedrijven en organisaties voor een maximaal return on investment(ROI).

Totaalconcept

RSP organiseert events die tot in lengte van dagen kunnen bestaan en die verankerd zijn in stad en samenleving. Volgens onze visie is het evenement een vliegwiel dat de ene na de andere (maatschappelijke) ontwikkeling in gang zet. Ook om die reden creëren wij een zo breed mogelijk draagvlak: hoe meer partijen betrokken zijn, hoe meer draagvlak, hoe minder ‘kwetsbaar’ het evenement, hoe groter de kans op vervolg.

Daarom geen losse flodders. Wij geloven in een totaalconcept waarin ieder onderdeel elkaar aanvult en versterkt. En waar dus alle partijen, inclusief steden en haar inwoners, beter van worden.

Best practices

Onze unieke visie heeft zich ruim bewezen: zo hebben wij in de afgelopen 15 jaar alleen al 50 miljoen euro aan sponsorgelden binnengebracht voor diverse projecten in paardensport, honkbal, volleybal en handbal.

Het CHIO Rotterdam is het grootste internationale (outdoor) paardensportevenement van Nederland met in 2018 ruim 50.000 bezoekers. In 2019 was het CHIO Rotterdam gastheer van maar liefst 3 EK’s: Springen, Dressuur en Para-Dressuur. RSP is sinds 2004 bij het CHIO betrokken. Toen in zwaar weer, inmiddels heeft het hippische festijn zich ontwikkeld tot een 12-maanden platform met (corporate) sponsoren Rabobank, Allianz, BMW, CHIO Portclub Rotterdam, Deloitte, Dura Vermeer, Hunter Douglas, gemeente Rotterdam, Longines, Maison van den Boer en Vrienden van het CHIO.

Sinds 2015 is RSP als verbinder en aanjager betrokken bij Equestrum. Wat begon als een ambitie voor een MBO opleiding paardensport is inmiddels uitgegroeid tot een Internationaal Hippisch Kennis- en Innovatiecentrum. Equestrum is hét onafhankelijke aanspreekpunt voor de paardensector. Voor de topsport, talentontwikkeling, recreatiesport en aangepaste sport met een belangrijke focus op dierenwelzijn. Equestrum en de campus worden een plek waar mensen kennis en ervaringen delen, waar maatschappelijke meerwaarde ontstaat en waar diverse crossovers naar niet-hippische bedrijven en organisaties tot stand komen. Ondernemers, onderwijs en overheid werken intensief samen aan kennisontwikkeling en innovatie voor de hippische sector vanuit 3 pijlers: kennis, innovatie en inspiratie.

Van Riemsdijkweg 46
3088 HD Rotterdam
Postbus 8015
3009 AA Rotterdam
© 2024 RSP
Share This
Neem direct contact op ➔