slider_KZ1Y6841
HomepageslideshowOranjesupporter
slider_EwoudBoom921
HomepageslideshowErasmusbrug
Homepageslideshowsponsoring
Homepageslideshowdetailpaard
Homepageslideshowgroepsfoto
slider_DSC_150
slider_JP-IMG_1676-DoronKuiperssfeermetwoordRotterdamopachtergrond
slider_DSC_0054_zw
slider_EwoudBoom91
slider_BJS_1086_DoronKuipersCharleyNED
agrofoodbyrabo-4119-slider
GSS_8051-slider
GSS_6602-slider
GSS_8322-slider
OplopenMaura-slider
Maaspoort-61014057-slider
Nederland-60729002-slider
TopSporthal-60603106-slider
Publiek-61014216-slider
Publiek1-slider

TEAM

John de Vos

Eigenaar/oprichter

In 2004 richtte John RSP op. Werken bij RSP is topsport; veeleisend, niet van 9 tot 5 en ook geen concessies doen aan kwaliteit. RSP is uitgegroeid tot een professionele, maar platte organisatie met veel warmte, teamgeest en drive. In de afgelopen 17 jaar hebben we ons gespecialiseerd in sponsorwerving en – begeleiding vanuit een return on investment gedachte. Daarom denkt het team van sportmarketingbureau RSP altijd in een totaalconcept. Hierbij hangen we boven de materie en verbinden we zoveel mogelijk losse elementen aan elkaar. Wij leggen hierbij onze vinger op ieder mogelijk raakvlak tussen sport, sportverenigingen, onderwijs, bedrijven en hun doelgroepen. Van de onderscheidende strategie die daaruit volgt, profiteren alle betrokken partijen maximaal. RSP streeft naar het realiseren van platformen die tot in lengte van dagen kunnen bestaan en die zijn verankerd in de stad en samenleving. John zelf is een echte levensgenieter en houdt van gezelligheid.

Voor het persoonlijke verhaal van John, klik hier.

Ellen Broeke

Operationeel Directeur

Ellen werkt sinds 2003 bij RSP en is daarmee één van de oudgedienden die het bedrijf heeft uit zien groeien tot een professionele organisatie met een track record om trots op te zijn. In 2000 rondde ze de HEAO-opleiding Communicatie af, werkte bij een reclamebureau en later bij een sportbond waar ze werd ‘ontdekt’ door RSP-oprichter John de Vos. Ze vindt dat ze heeft geboft met een baan in een bedrijf dat ambitie en visie heeft, waar sport voorop staat en waar de commerciële drive en resultaten het verschil maken. Opmerkelijk: zelf is ze niet sportief. Maar wel gezellig. Ellen doet graag leuke dingen met haar kinderen, vrienden en familie, van een etentje tot samen op vakantie gaan.

Pascalle de Bruin

Project- en Office Support

Pascalle leerde bijna nog eerder paardrijden dan lopen. Tot haar achttiende jaar reed ze fanatiek wedstrijden in de disciplines dressuur en eventing. Nu alleen nog recreatief, lekker door het bos en op het strand. Ze heeft diverse hippische diploma’s op zak en studeerde in 2019 af op Animal Husbandry, major Equine Sports and Business bij Van Hall Larenstein in Velp. Na een stage bij RSP beviel het wederzijds zo goed dat ze is gebleven. De pluspunten van RSP zijn volgens Pascalle dat er geen grote hiërarchische verschillen zijn en een ‘onwijs leuk’ team. “We weten precies wat we aan elkaar hebben.”

Carla Collewijn

Sales

Mensenkennis en haar mannetje staan: Carla leerde het klappen van de zweep kennen toen ze destijds bij de bank werkte op een afdeling van 80 mannen. Daarna ging ze de buitendienst in bij diverse, echt Rotterdamse (haven)magazines. Rotterdam is voor haar als een dorp: ze kent er alles en iedereen. Zo ook John de Vos, met wie ze al eerder 4 jaar samenwerkte. Oude liefde roest niet, want in 2017 kwam ze terug bij RSP. De salestijger gaat veel liever op pad dan dat ze achter een bureau zit. Het werk verveelt nooit: “Ik hou van scoren, maar de diversiteit aan sponsoren is de kers op de taart. Het ene moment zit ik bij het Havenbedrijf en dan weer bij een retailer of een schoonmaakbedrijf.” Lekker eten, vakanties en haar kleinzoon zijn haar grootste hobby’s.

Annemiek Haverbeke

Accountmanager

Annemiek is een RSP-collega van het eerste uur. In de eerste instantie als officemanager en doorgegroeid naar een commerciële functie. Een logisch vervolg; niet alleen vanwege haar opleiding Sport, Economie & Communicatie, maar ook deed zij waardevolle ervaring op als intercedente en later als vestigingsmanager bij een uitzendbureau. RSP voelt voor haar als familie en als ‘geen woorden maar daden’. Verder vindt ze de mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen binnen de organisatie een groot pluspunt. Na werktijd besteedt ze aandacht aan haar gezin en vindt ze ook de tijd om te sporten – wat heet: fitness, tennissen, hockeyen, skiën en wielrennen – en om te lezen.

Alice Krielaart

Accountmanager

Het CV van de in Zwijndrecht geboren en getogen Alice geeft blijk van een brede interesse. Afgestudeerd in Spaans en Latijns Amerikaanse Studies aan de Universiteit van Utrecht, rolde ze in een baan in de grafische industrie waar ze jarenlang met plezier heeft gewerkt. In 2012 kwam RSP op haar pad. Na ze eerst een aantal jaren de backoffice van projecten voor haar rekening nam, groeide ze door naar accountmanagement. De projecten vindt ze spannend en dat ze veel interessante mensen ontmoet, maakt het extra leuk.  Alice voelt zich al een vis in het water bij RSP: zeer uiteenlopende collega’s die samen een goed team vormen en er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden. Na werktijd is ze graag fysiek bezig: wandelen met de hond, eigen groenten kweken in de volkstuin en chillen in de sauna.

Marleen Schuurman

Project Manager

Marleen is geboren en getogen in de Achterhoek. Na haar CIOS-opleiding Sport & Bewegen, verhuisde ze voor haar studie Vrijetijdsmanagement naar Breda. Als stagiair bij Rotterdam Topsport  leerde ze in 2009 RSP leren kennen en de rest is geschiedenis. Sport is ook privé de rode draad in haar leven: Marleen kijkt sport, bij voorkeur live, en ze leeft zich uit met kickboksen en tennis. Ook haar vakanties zijn meestal actief. ‘’Ik zit nooit stil”, vertelt ze.  Ze is vol lof over het leuke team van collega’s die elkaar goed aanvullen met ieder hun specifieke kwaliteiten. Uniek aan RSP: “Wij bieden een platform waarbij we iedereen, bedrijven en mensen, met elkaar verbinden.”

Het team van RSP werkt nauw samen met diverse ZZP-ers

Van Riemsdijkweg 46
3088 HD Rotterdam
Postbus 8015
3009 AA Rotterdam
© 2024 RSP
Share This
Neem direct contact op ➔